Herenhuis in Gent

Rustige centrale ligging

Ons familiehuis, gelegen aan de rand van de Machariuswijk, kijkt uit op het met bomen omzoomde kanaal ‘Pauwvaart’ en bevindt zich op een steenworp (800 meter) afstand van het historisch centrum van Gent, Portus Ganda (100 m) en de Sint-Baafssite.

De locatie is werkelijk betoverend, met de rijke geschiedenis van de stad die aan uw voeten ligt. Wij ontvangen overigens ook graag fietsers. B&B Big Sleep ligt op een fietsroute en uw fietsen worden bovendien veilig gestald in de binnentuin.

Herenhuis uit 1890

B&B Big Sleep is een gerenoveerd herenhuis uit 1890. Een uniek hoekpand met tuin en zwembad op wandelafstand van Dampoort station. Bovendien is onze B&B rustig gelegen langs de Napoleon De Pauwvaart.

Bed & Breakfast Big Sleep is dan ook een ideale uitvalsbasis om de heerlijke stad Gent in al haar facetten te ontdekken. Zowel de oude binnenstad vol prachtige gebouwen, heerlijke plekjes aan de Leie en jeugdige sfeer, als ook het nieuwe stadsdeel Dok Noord.

Stijlvol ingericht

De ziel van het pand is doorheen de jaren met liefde bewaard. U vindt er een eclectische mix van authentieke elementen, aangevuld met referenties aan de vele reizen die Michaëla doorheen de jaren maakte. En daarnaast beschikt u uiteraard over alle moderne comfort en blijft u in contact met de buitenwereld dankzij het gratis draadloos internet dat in het hele huis beschikbaar is.

Ontbijtruimte

U geniet van een heerlijk ontbijt in de kleurrijke ontbijtkamer met bijna 4 meter hoog origineel cassettenplafond en grote ramen die uitgeven op het kabbelende water, afgezoomd met platanen. De originele planken vloeren, marmeren schouwen en vergulde spiegels vervolledigen het geheel. U geniet bovendien van pure luxe want het lekkere en uitgebreide ontbijt wordt aan tafel geserveerd.

Binnentuin

Even tot rust komen na een dagje genieten van Gent? Of eventueel van uw uitstapje naar de kust, Brugge of Antwerpen? Onze gasten hebben toegang tot een prachtige binnentuin, compleet met een verwarmd buitenzwembad tijdens de zomermaanden. Heerlijk wegdromen bij een goed boek en een drankje. Mijmerend over weer een prachtige dag. Of al even licht ongeduldig dromen over morgen ...